O le UPS ua matua fa'atuputeleina le tau o suau'u, fa'ateleina le tau o tagata fa'atau.

Amata ia Aperila 11, o le a totogi e tagata faʻatau a le UPS's US land service le 16.75 pasene suauʻu faaopoopo, lea o le a faʻaogaina i le fua faʻatatau o uta taʻitasi faʻapea foʻi ma le tele o auaunaga faʻaopoopo e taʻua o tau faaopoopo.Na siitia mai le 15.25 pasene i le vaiaso talu ai.

O lo'o fa'atupula'ia fo'i totogi fa'aopoopo a le UPS.I le aso 28 o Mati, na faʻasalalau ai e le UPS se faʻaopoopoga 1.75% i tau faaopoopo.Talu mai Aperila 4, ua siitia i le 20 pasene, oʻo atu i le 21.75 pasene i le Aso Gafua.

Mo tagata faʻatau faavaomalo a le kamupani o loʻo malaga mai ma toe foʻi mai i le US, e tutusa lava le leaga o le tulaga.E amata atu i le aso 11 o Aperila, e 23.5 pasene le totogi o le suau’u e totogi atu i fafo ma le 27.25 pasene i oloa mai fafo.Ole pili fou e 450 fa'avae e maualuga atu nai lo le aso 28 o Mati.

I le aso 17 o Mati na siitia ai e le fedex lana totogi faaopoopo e 1.75%.Amata ia Aperila 11, o le a tuʻuina atu e le kamupani se totogi faaopoopo e 17.75 pasene i afifi uma a Amerika o loʻo faʻatautaia e fanua fedex, o le 21.75 pasene totogi faaopoopo i luga o le ea i totonu o le atunuʻu ma pusa fanua o loʻo lafo e fedex Express, ma le 24.5 pasene faʻaopoopo i luga o oloa faʻatau atu a Amerika, ma tuʻuina atu le 28.25. pasene faaopoopo i oloa faaulufale mai a Amerika.O le tau faaopoopo mo le tautua fanua a le fedex na pa'ū moni lava i le 25 fa'avae mai le fuainumera o le vaiaso talu ai.

UPS ma fedex fetuutuunai totogi faaopoopo i vaiaso taitasi e faavae i luga o le tiso ma jet tau suauu lomia e le ENERGY Information Administration (EIA).O tau o le tiso i luga o auala e fa'asalalauina i Aso Gafua uma, a'o le fa'asologa o suau'u va'alele e mafai ona fa'asalalau i aso eseese ae fa'afouina i vaiaso ta'itasi.O le averesi lata mai a le atunu'u mo tiso e na'o le $5.14 i le kalone, ae $3.81 i le kalone le suauu va'alele.

O kamupani uma e lua o loʻo faʻafesoʻotaʻi a latou suauʻu faaopoopo i le tele o tau o loʻo faʻatulagaina e le EIA.E fetuutuuna'i e le UPS lona totogi o le suau'u i uta i le 25 togi fa'avae mo fa'asili uma e 12-sene o tau tiso EIA.O le FedEx Ground, le vaega fe'avea'i a le FedEx, o lo'o fa'atupula'ia lona totogi fa'aopoopo i le 25 fa'avae mo le 9 sene i le kalone EIA e si'itia ai le tiso.


Taimi meli: Apr-25-2022