O le itu i tafatafa o le Uafu o Tianjin na tu'uina i lalo o le pulea le tumau i le vaveao nei, ma e ono poloka le ta'avale

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai a le matou kamupani: Talu ai nei, o le faʻamaʻi tulaga i Tianjin ua toe faʻaleleia, o le numera o mataupu fou na faʻamaonia na siitia mai le 6 mataupu i le aso 23 o Setema i le 42 mataupu ananafi (Setema 26).

O le afaina i le tulaga mataʻutia o le faʻamaʻi, na tuʻuina atu ai e le ofisa autu o le faʻamaʻi o Tianjin Binhai New Area se faʻaaliga i le taeao nei:

E tusa ai ma le faʻamaʻi puipuia ma le puleaina tulaga, ina ia faʻateleina le saogalemu ma le soifua maloloina o tagata ma aofia ai le lamatiaga o faʻamaʻi faʻamaʻi ma le vave pulea, Binhai New Area ua filifilia nei o se nofoaga maualuga ma feololo ma se nofoaga faʻatautaia e faʻavae. i luga ole su'esu'ega atoatoa ma le fa'amasinoga a le vaega fa'apitoa e fa'avae i luga o tulafono talafeagai ma tulafono fa'atonutonu ma aiaiga talafeagai ole fa'ama'i puipuia ma le pulea.

fefa'ataua'iga o taulaga-1

Na taʻua e le matou kamupani le Tianjin Daily e faapea: Pe tusa o le 0:30 i le taeao nei (Setema 27), na alu atu ai le Failautusi a le Komiti a le Vaega o Tianjin, Li Hongzhong i le Binhai New Area i le po e siaki ai le taulimaina o le faamai.E manaʻomia le faʻavavevaveina o le faʻagasologa, faʻamalosia le lokaina ma le faʻatonutonuina o nofoaga autu e lamatia ai, faʻavave ona taofiofia le sosolo o faʻamaʻi, ma faʻamautu se laina puipuia mo le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi.

E tusa ai ma le matou kamupani, o le failautusi a le Party o Tianjin na siitia i le po ma vave faʻamatalaina nofoaga maualuga ma tulaga lamatia ma nofoaga faʻatautaia.O le Tianjin Binhai New Area, lea o loʻo i ai le Tianjin Port, le 8th tele container port i le lalolagi, o loʻo i ai!

uafu feoaiga-2

E ui lava e oo mai i le taimi nei, galuega masani o le uafu tianjin ma uafu meaaoga, ae peitai, o le au auʻiliʻili i la matou kamupani e faʻavae i luga o le faʻatinoga o faʻamaʻi faʻamaʻi i le eria o tianjin e lata ane i le taulaga, o le tulaga ma Ianuari 1, 2022 i ningbo beilun latalata i le faʻamaʻi. pulea, e ui lava o le taulaga e masani, ae maualuga-saoasaoa auala ma le taulaga taavale ua poloka, pe o le a le maalofia.

uafu feoaiga-3

Taimi meli: Sep-28-2022