Pagatia!O tupe maua a Taiwan Container Sanxiong o le a pa'ū i le 90% i le tausaga a sau, e ono avea Wanhai ma kamupani va'a muamua na leiloa.

O felauaiga i le lalolagi mai se atigipusa i se pa'u vave i le faigata ona maua oloa.I tua atu o le paʻu, o kamupani vaʻa uma o loʻo feagai ma uta, tau faʻatau ma tupe maua a le tolu fasioti tagata!

E tusa ai ma le tatou ala o faasalalauga Taiwan sii mai ina ua fai mai tala fou o le lipoti lata mai: lalolagi maualuga le tau o le faafitauli faigata ona foia, o le naunau o tagata lautele e faaalu se suiga tele, tu'itu'i-i aafiaga le lagona o alamanuia felauaiga pusa, aemaise lava i le kuata lona tolu Amerika laina faaulufale mai. vaitau anemic sili atu fa'asolo i luma fa'aaliga ua uma, Eva, Yang Ming ma le tupe mama moni sili atu nai lo 9 tausaga Wan Haiming, wan hai container mitsuo e sili atu ona i ai i le ave muamua i gau!

Kamupani va'a-1

Fai mai le lipoti: Global container felauaiga maketi sapalai manaomia vave faaitiitia, fetuutuunai faaluaina osofaiga le lelei, uta faasinoupu o le tamaoaiga tele, faalapotopotoga tupe teufaafaigaluega kgi lafo manatu, o kamupani vaa e tolu i Taiwan Eva (2023), Yang Ming, Wan Haiming tausaga tupe mama o le a pa'u uma bluffs ituaiga, e oo lava ua amata ona leiloa, o le HSBC ma le citigroup securities lalolagi ina ua mavae Conservative, o le maketi le vaaiga sili ona faaeteete.

Kgi cast gu faʻailoa mai o le tau o le tau, faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina, faʻatau oloa e sili atu le malosi i le suʻesuʻeina, toe iloilo o le kuata lona tolu, o le laina faʻaulufale mai e le o manuia, aemaise lava 9 masina toesea le 11%, manaoga faʻaitiitia nai lo le mea na faʻamoemoeina, o tala faʻatatau lata mai o le. laina i le kuata lona fa vaitau faaulufale mai i lalo 5%, toese 4%, felauaiga pusa lalolagi o le a leai se tuputupu aʻe i lenei tausaga, o le tausaga a sau manaoga tuputupu aʻe fua faatatau na o le 2%

I le itu sapalai, US laina gafatia pa'ū 5 pasene kuata-i-kuata i le kuata lona tolu, e fetaui ma le paʻu o le manaʻoga, ae o le 3 pasene paʻu masina ia Setema na paʻu ai le 11 pasene o le paʻu o le manaʻoga, faʻavaveina le le paleni i le va o sapalai ma mana'oga.Lona lua, o le faʻaitiitia o le gafatia o le laina Amerika na faʻavaeina e le 2M ma le OCEAN Alliance, lea na tuʻuina atu i Europa, Sasaʻe Tutotonu, Aferika ma Amerika i Saute.O le i'uga, na sosolo ai le ova o le sapalai, o nisi va'a sa fa'atulaga, ma o ala o lo'o fa'aitiitia le mana'oga e o'o lava ina leaga tau o uta.A'o va'ai i luma ia Oketopa, o le laina laina a Amerika e fa'amoemoe e tipi i le 5 pasene i le 10 pasene, o lo'o fa'atumauina pea le fa'aitiitia o mana'oga.

Mafaufau i le faʻavaveina o le le paleni i le va o le sapalai ma le manaʻoga ma le mea moni o tau faʻapitoa i luga o auala uma ua pa'ū i lalo o le tau konekarate ma o loʻo faʻatinoina i le tau fesoʻotaʻi, o le US-West laina ua oʻo lava ina pa'ū i lalo o le tau o tau o kamupani e le o soʻotaga. .Ua manatu Kgi, o le laina a Amerika-Sisifo ma le laina a Asia o le a pa'u i le kuata lenei, ae o le laina a Amerika-Sa'e ma le laina Europa o le a pa'u i le kuata muamua ma le kuata lona lua o le tausaga fou.

Kamupani va'a-2

A'afiaga, fa'alapotopotoga su'esu'e tetele fa'atatau e lafoa'i tolu Xiong tupe mama i le tausaga a sau o le a pagatia i se pa'u tele, Evergreen net profit pe a uma le lafoga i le sea (EPS) mai le 165.66 yuan (NT $, tutusa i lalo) i lenei tausaga, pa'u i le 94.9% i le 8.51 yuan i le tausaga a sau, 2024 tupe mama i le gau;O le EPS a Yangming na pa'ū mai le 54.61 yuan i le 0.61 yuan, ma o le tupe mama o le tausaga a sau e tutusa ma le 1% o lenei tausaga, ma e pei o Evergreen, o le a avea ma gau i le 2024.

Wan Hai e le o se soofaatasi, e tatau ona i ai i lalo o le ofo fasioti tagata e faatumauina le fua faatatau o le tauaveina, e tusa ai ma le fua faatatau o le tagata faaletulafono, o le a avea ma uluai tausaga i le leiloa liliu tane e tolu, EPS mai lenei tausaga 35.8 yuan, o se manava i le isi tausaga. tupe gau i le sea 5.27 yuan.


Taimi meli: Oke-21-2022