I le 10 tausaga, 50% o kamupani va'a sili e 20 i le lalolagi ua mou atu mai le lisi

I le maeʻa ai o le sili atu ma le afa seneturi o pisinisi faʻatau oloa i le lalolagi atoa, i le 10 tausaga talu ai, na faʻafeiloaʻi ai le sefulu tausaga sili ona matagofie ma faʻafiafiaina!

O le a se eseesega e faia i le sefulu tausaga?I aso nei, e ala i se fa'avasegaga fa'apitoa o le Global Shipping Capacity 2012-2022 na tu'ufa'atasia e la tatou kamupani, se'i o tatou va'ai i na kamupani va'a masani na mou atu a'o tatou savavali!

Logistik-1

E manino mai i le Global Shipping Capacity List 2012-2022, i le na o le 10 tausaga ua tuanaʻi, o le afa o le 20 kamupani vaʻa sili ona taʻutaʻua i le lalolagi i le gafatia, poʻo le 10 lauiloa vaʻa, ua mou atu mai le lisi!

Na latou o ese mai pisinisi pe na faatau mai;O nisi ituaiga ua faaui i tua mai le maketi o uta, ma o le tele o ituaiga ua mou ese atu i le vaaiga a le alamanuia, o le toatele na alolofa ia latou aufaioloa ma sui o uta ma le aufaipisinisi ua lagona le faanoanoa!

Se'i o tatou manatua nei ituaiga fa'atau oloa sa masani ai:

Logistik-2

Fa'ailoga o kamupani va'a sa masani ai

Ia Tesema 2015, China Shipping Lines (CSCL), sa avea muamua ma kamupani va'a lona valu tele i le lalolagi, na fa'asalalauina le toe fa'atulagaina ma le China Ocean Shipping Group Co., LTD.O le vaega fou na faaigoaina "China Ocean Shipping Group Co., LTD."ma le ofisa autu i Shanghai.Cosco Shipping e feso'ota'i ma pisinisi a kamupani va'a e lua;

Logistik-3

I le 2016, o Hanjin Shipping, o le kamupani va'a lona iva i le lalolagi ma le kamupani va'a tele a Korea, na gau ma fa'aalia lona alu ese mai le tulaga o le talafaasolopito.

Logistik-4

I le 2016, K Line, NYK Line ma MOL na tuʻufaʻatasia e fausia ai le TASI, lea o le lona fitu o kamupani vaʻa tele i le lalolagi.

Logistik-5
Logistik-6
Logistik-7

I le aso 24 o Me, 2017, UASC, o le kamupani va'a sili ona tele i Sasa'e Tutotonu, na fa'asalalauina se fa'atasi ma le HAPAG-Lloyd.Ina ua uma ona maua le UASC e le HAPAG-Lloyd, o le uluai "UASC" brand e leʻi taofia ma mou atoa atu i le pisinisi vaʻavaʻa faavaomalo!

Logistik-8

I le 2017 foi, na maua ai Hamburg Sud e le vaa tuai o Maersk, na fai mai Maersk: Hamburg Amerika i Saute brand o le a faaauau pea ona faasaoina, Hamburg Amerika i Saute o le a le mou atu!

O le South American Steamship (CSAV), na faavaeina i le 1872, o se tasi o kamupani vaʻa tuai i le lalolagi.Na faalauiloa e Hapag-lloyd ma CSAV ia Aperila 2014 o le a tuufaatasia ia kamupani e lua.Ina ua mae'a iloiloga a pulega fa'atonutonu talafeagai, na fa'amae'aina aloaia le tu'ufa'atasiga i le 2016.

Logistik-9

APL, o le kamupani va'a lona ono muamua i le lalolagi, na mauaina e le CMA CMA i le 2016, ma fa'alauiloa aloa'ia lona fa'amavaeina mai galuega fa'apisinisi i le 2020, ua mou atu atoa mai le fa'avasegaga o le gafatia o felauaiga i le lalolagi.


Taimi meli: Aukuso-25-2022