Blockbuster!O le kamupani liner na galulue faatasi ma se consortium e pulea le kamupani sili ona tele i le lalolagi mo le $ 10.9 piliona.

O le Atlas Corp., o le kamupani matua a le Seaspan, o le kamupani sili ona tele i le lalolagi o loʻo faʻailogaina vaʻa vaʻa, ua faʻailoa talu ai nei.Na talia se ofo tinoitupe e $10.9 piliona mai le Poseidon Acquisition Corp.

1

O le consortium o loʻo aofia ai le kamupani vaʻa a Iapani ONE, o le taʻitaʻifono o Atlas David L. Sokol, o nisi o lala o Fairfax Financial Holdings ma nisi o lala o le Uosigitone Family, Ua leva ona taumafai e faʻatau Atlas Corp i le $ 14.45 i le sea.O le tutusa o totoe.

O le masina o Setema na siitia ai le ofo i le $15.50 i le sea, ma o lea ua malilie uma itu e lua i lea tau.

O le mauaina o se mea e taʻua o le "take-private" ofo faʻatau ma Atlas Corp o le a maeʻa.O le a aveese mai le New York Stock Exchange.

O le fefaʻatauaʻiga e faʻamoemoe e tapunia i le afa muamua o le 2023, i lalo o le faʻatagaga a Poseidon ma ana paaga o loʻo umia Atlas faʻatauga masani ma nisi tulaga tapunia (e aofia ai faʻatagaga faʻatulafonoina ma faʻatagaga a isi vaega).

Sokol, Fairfax Financial Holdings ma le Uosigitone Family e umia fa'atasi le 68 pasene o sea masani a Atlas.

"O Atlas o loʻo faʻatupuina ana faiga faʻapaʻaga mo se taimi umi ma faʻataʻitaʻiga pisinisi eseese e faʻatulaga ai le kamupani mo le gafataulimaina ma le maualuga o le tuputupu aʻe," o le tala lea a Bing Chen, Peresitene ma Pule Sili o Atlas Corp.

"A o matou tilotilo i le ala o le alamanuia, matou te talitonu o se kamupani tumaoti, o le a matou maua le tulaga tau tupe, faʻagaioiga ma fuafuaga fetuutuunai o lenei vaega o tagata e ona ma tagata teu tupe o le a mafai ai e Atlas, a matou tagata faigaluega ma a matou tagata faʻatau ona maua avanoa sili atu. ."

E uiga i Atlas Corp:

Ia Novema 2019 Seaspan Corporation na faʻasalalau se toe faʻatulagaina ma fausia Atlas Corp.

O Atlas o se ta'ita'i pule o aseta i le lalolagi atoa e ese mai ona o se tagata e sili ona lelei i totonu o le vasega e ona ma fa'afoe e taula'i atu i le fa'asoaina o tupe faavae e fa'atupu ai le tau fa'atumauina o tagata fai sea.O le sini o le ausia lea o tupe maua mo se taimi umi, toe fetuutuunai i tulaga lamatia i aseta tetele o le gataifale, vaega o le malosi ma isi vaega o galuega tetele.

O le Atlas Corp. e ana le Seaspan, le kamupani sili ona tele i le lalolagi o lo'o fa'atauina va'a, ma le APR Energy, o se kamupani fa'aola;

2

E oo mai i le aso 31 Tesema 2021, sa pulea e Seaspan vaa container e 134 ma le aofaiga atoa e sili atu i le 1.1 miliona TEUs;O lo'o i ai nei va'a 67 o lo'o fausia, fa'ateleina le aofa'i o gafatia i le sili atu i le 1.95 miliona TEU i luga o le fa'avae atoatoa.O le va'a a le Seaspan sa i ai le averesi o tausaga o le 8.2 tausaga ma le umi o le lisi o totoe e 4.6 tausaga.

O le APR o le ta'uta'ua tele a le lalolagi e ana va'a ma fa'afoeina masini kesi fe'avea'i, o lo'o tu'uina atu ai fofo eletise i tagata fa'atau, e aofia ai fa'alāpotopotoga tetele ma mea e fa'atupeina e le malo.O le APR o se ta'ita'i i le lalolagi atoa i lana vasega o aseta, o lo'o tu'uina atu se fa'avae tu'ufa'atasia atoatoa e lisi ma fa'agaoioia ana ta'avale e sili atu i le 450 tagata faigaluega i le lalolagi atoa ma fa'agaoioia fale eletise e iva i atunu'u e lima ma le fa'aogaina o le malosi e tusa ma le 900 megawatts.

Isi Oloa So'ogahttps://www.epolar-logistics.com/products/


Taimi meli: Nov-04-2022