O se isi faamaumauga!O loʻo faʻamoemoeina e Cosco se tupe mama e 64.716 piliona yuan i le afa muamua o le tausaga!Si'itia i lea tausaga ma lea tausaga e tusa ma le 74.45%!

I le afiafi o Iulai 6, CoSCO Faʻasalalau le faʻaaliga o le 2022 afa tausaga faʻatinoga.E tusa ai ma le uluaʻi faʻatusatusaga, o loʻo faʻamoemoeina o le tupe mama e maua mai i tagata e umia sea o kamupani lisiina i le afa muamua o le 2022 e tusa ma le 64.716 piliona yuan, o se siitaga e tusa ma le 27.618 piliona yuan i lea tausaga ma lea tausaga, o se siitaga e tusa ma le 74.45% tausaga ma lea tausaga.O loʻo faʻatatauina i le afa muamua o le 2022, o tupe mama e le aofia ai tupe maua e le masani ai ma tupe leiloa e mafua mai i tagata e umia sea o kamupani lisiina e tusa ma le 64.436 piliona yuan, o se siitaga e tusa ma le 27.416 piliona yuan i lea tausaga ma lea tausaga, o se siitaga e tusa ma le 74.06. % tausaga i lea tausaga.O loʻo faʻatatauina o tupe maua a le kamupani aʻo leʻi tului ma lafoga (EBIT) i le afa muamua o le 2022 o le a tusa ma le 95.245 piliona yuan, o se faʻaopoopoga e tusa ma le 45.658 piliona yuan ma le faʻaopoopoga o le tausaga i le tausaga e tusa ma le 92.08%.

1. E tusa ai ma mafuaʻaga o le faʻateleina o le faʻatinoga, na taʻua e le CoSCO i le afa muamua o le 2022, o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o felauaiga faʻasalalau faʻavaomalo sa fai si faigata, ma o loʻo tumau pea le maualuga o tau o uta o uta o ala ogalaau.I le vaitaimi o lipoti, o le averesi o oloa auina atu i fafo a Saina Rate Composite Index (CCFI) e 3,286.03 points, i luga 59% tausaga i lea tausaga.

2. Fai mai Cosco i le vaitaimi o lipoti, ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, o le sapalai o le lalolagi na oʻo i le tuai tele, ma o loʻo tuʻuina atu e le au faʻatau i le lalolagi ni manaʻoga maualuga atu mo le mautu ma le maufetuunaʻi o le sapalai sapalai.I le pulea o le sami tatala i taimi uma le lagolagoina o le "tagata faatau o le nofoaga autu" le manatu pulega, puipuiga gafatia tuuina atu ma le pusa manaomia, tuuina atu "vai felauaiga", "vai felauaiga" ma isi fetuutuunai suiga, tuuina atu le taʻaloga atoatoa i le tekinolosi fou ma le taua. matafaioi o le numera i le faiga o le sapalai, faia mea uma latou te mafaia e fesoasoani ai i tagata faatau i taimi faigata, ina ia mautinoa le mautu o le sapalai o le lalolagi.

3. O uafu i Sasae ma le Fagaloa o loʻo faʻaaogaina soʻo se auala e maua e faʻaleleia atili ai le lelei e tali atu ai i le faʻatupulaia faifaipea o le aofaʻi o uta i le tau mafanafana, lea e ono faʻaopoopoina i tua o vaʻa ua uma ona laina i fafo atu o uafu, e aofia ai le faʻaogaina lata ane. fanua e teu ai oloa mai fafo ma pusa gaogao.

O le aofaʻi o oloa faaulufale mai a Amerika na siitia i le 3 pasene i le lima masina muamua o le tausaga ina ua siitia le 13.1 pasene i le 2021 atoa ona o manaoga o tagata faatau na faaauau pea i le 2022, e ui lava i lapataiga o tau ma suiga i tupe faaalu, e tusa ai ma le PIERS.Ae ui i lea, o le faʻatupulaia e le tutusa, faʻatasi ai ma le au vaʻa o loʻo siiina uta mai le Talafatai i Sisifo, faʻauluina le Talafatai i Sasaʻe ma le Fagaloa o uta i luga ole 6.1 pasene ma le 21.3 pasene, ae o le Talafatai i Sisifo na paʻu i lalo ole 3.5 pasene.

Ua faamoemoe mai Cosco

5. O se vaega o lenei fa'aopoopoga e mafai ona fa'atatau i taimi masani;O le au fa'atau oloa ma isi tagata fa'aulufale mai e matele lava ina lafo atu oloa mo aso malolo e le fa'agata i le Talafatai i Sasa'e i le amataga o le tau mafanafana ma fa'aoga le Talafatai i Sisifo e fa'avavevave ai uta e latalata ile vaitau o aso malolo.O le eseesega i lenei tausaga, na amata taunuu mai i le Talafatai i Sasaʻe oloa mai fafo e oʻo lava i le taimi muamua a o taumafai le au vaʻa e aloese mai faʻalavelave faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma feutanaiga o konekarate tagata faigaluega i Sisifo na amata ia Me.

6. "O loʻo matou taulimaina le 33 pasene sili atu pusa e ala i a matou faʻauʻuga nai lo le taimi lava e tasi i le 2019," o le tala lea a Bethann Rooney, faatonu o le Port Authority o Niu Ioka ma New Jersey (PANYNJ), i se fonotaga a le aufaasālalau ia Iulai 1 E tusa ma le 17 vaʻa container na tuʻuina i fafo atu o taulaga o Niu Ioka ma New Jersey i le vaiaso mulimuli o Iuni, ina ua maeʻa le 21 i Iuni 20, e tusa ai ma le PANYNJ.I se tasi taimi ia Iuni, e 107 vaʻa koneteina o loʻo faʻatali e ulufale atu i le Taulaga o Niu Ioka ma New Jersey, ma le averesi o le taimi faʻatali e 4.5 aso.E oo mai i le tausaga nei, e tusa ma le 3.8 aso na latou faatalitali ai, pe a faatusatusa i le 0 aso aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi ma le faʻatupulaia o oloa faʻatau mai fafo!

7. Ua o'o atu fo'i le fa'ato'ato'a i tulaga mata'utia i nisi o taulaga i Nordic hub, fa'atasi ai ma 'au'aunaga o felauaiga ma sapalai sapalai o lo'o maua i se ta'amilosaga e le gata o lu'itau fa'atatau, e amata mai fa'ato'a atoa ma le va'a ua misia fa'asologa, ma fa'alautele atu i uta.O le le lava o aveta'avale faifai pea ma le fa'alavelaveina o nofoaafi i uta ma va'a ua fa'aopoopoina ai fa'ama'i e le mafai ona fa'amama e tusa lava pe fa'agesegese le fa'aulufale mai ma le vave fa'aletonu o le tamaoaiga.

8. Ae sili atu le popole o le faʻamoemoe o le paʻu + maualuga o tau + geopolitics i Europa ma le US


Taimi meli: Iul-08-2022