O se va'a container na ave ai oloa mai Shanghai, Ningbo ma Shenzhen na mu, ma o le fa'alavelave na a'afia ai le tele o kamupani va'a fefa'asoaa'i.

O le va’a container lea o lo’o aga’i atu i atunu’u tetele e tolu a Saina ma e aofia ai kamupani va’a fefa’asoaa’i e iva, atonu o lo’o i ai i lana folauga sili ona fa’anoanoa, ina ua maua le su’esu’ega a le auva’a, ma i le tele o fa’atuai, na i’u ai ina tuua le uafu mulimuli a Saina ua tumu i le. uta a Saina ona mu lea.

O LE TASI LE AGAMAI lenei mo PS3 o le Alliance's lauiloa Asia-Amerika i Matu ala, lea o loʻo faʻapipiʻiina i LE tolu uafu o Shanghai, Ningbo ma Shenzhen, ma O le fefaʻasoaaʻiga o uta e aofia ai le ONE, Hebbert, OOCL, Wanhai, Yang Ming, Star. , HMM, Gold Star Line ma SM Line!

Aʻo leʻi faʻapipiʻiina i Saina: faʻamaʻi, faʻamaonia le auvaa!

I le masina na teʻa nei, o nisi o le auvaa i luga o le ONE COMPETENCE container na faʻamaonia lelei i le COVID-19 aʻo leʻi tuʻu i Busan e agai atu i Saina.

talafou1

O lo’o fa’ailoa mai, ina ua mae’a ona fa’amaonia le auva’a, o lo’o tu le va’a i le uafu i Busan ma o lo’o nofo sauni.O le fa'afuase'i o le fa'ama'i na mafua ai le tuai tele i le vaitaimi o le ONE COMPETENCE.

E tusa ai ma faʻamaumauga o faʻasologa o felauaiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le ONE, o le a taunuʻu le vaʻa ONE COMPETENCE i Shanghai Port i le aso 2 o Aukuso pe a maeʻa ona faia e Busan Port ni faiga talafeagai e tausisia ai tulafono puipuia ole COVID-19, ona taula lea i uafu e pei o Ningbo (Aokuso 6). ) ma Shekou (Aokuso 11), ma tuua le uafu o Shekou ia Aokuso 12 mo Sigapoa, le isi uafu.

Ina ua tuua Saina ua tumu i uta, na tupu ai le afi

I le mavae ai o le tele o faaletonu ma le umi o le tolopoina, o le vaa ONE COMPETENCE, na tumu i oloa mai Shanghai, Ningbo ma Shenzhen, ua lipotia mai o le a toe afaina foi ina ua tuua le uafu o Shekou, le taulaga mulimuli a Saina, i le aso 12 o Aokuso.

E le o se fa'ama'i lenei, ae o se afi!!

E tusa ai ma faʻamatalaga a le matou kamupani ma faʻamaoniga e ala i le tele o auala, o le vaʻa ONE COMPETENCE, ma le malosi o le 8100Teu ma le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi, na mu i luga o le ala i le isi taulaga - Sigapoa ina ua tuua Shekou Port o Shenzhen i le 18:30 i le aso 12 o Aokuso. , 2022-Aokuso 20.

E tusa ai ma faamaumauga o le aso tele o uta ma le upegatafa'ilagi aloaia a le ONE, na maua ai e le matou vaega ua liliu le vaa ONE COMPETENCE sa tatau ona taunuu i le Taulaga o Sigapoa ma toe foi mai.

talafou2

E tusa ai ma faamaumauga lata mai o aso o felauaiga a le ONE website aloaia, o le vaa ONE COMPETENCE e tuua Shekou Port i Shenzhen i le aso 12 o Aokuso, ma e faamoemoe e taunuu i Singapore i le aso 22 o Aokuso, 10 aso mulimuli ane!

Sa tatau ona alu ni nai aso e taunuu ai, ae o lea ua oo atu i le 10 aso!

I le taimi nei, e lei faalauiloaina faalauaitele e le kamupani vaa le aafiaga o lenei faalavelave i le mu i luga o uta i luga o le vaa.O la matou 'au, e faʻavae i luga o le aso lata mai na tuʻuina mai e le ONE (faʻamoemoe i le aso 22 o Aukuso), suʻesuʻe ma talitonu e faapea: O le aʻafiaga o lenei afi e le faʻamoemoeina.I le faaopoopo atu i le aʻafiaga o le faʻamaʻi aʻo leʻi oʻo i lenei faigamalaga, e tatau i le tagata e ona ma kamupani faʻasalalau ona vaʻavaʻai totoʻa i le faʻaleagaina e mafua mai i lenei afi.O le avanoa e toe tuai ai le uta mulimuli poʻo le faʻamalosia o le suia o oloa i luga o le vaa e le mafai ona faʻaumatia!

Talu ai o le a faʻapipiʻi le vaʻa i ports e tolu o Shanghai, Ningbo ma Shenzhen i Saina, o le faʻatau atu ma le faʻatau oloa faʻatau oloa o loʻo tauaveina le vaʻa e manaʻomia le faʻapitoa i le faʻaleagaina o uta ma mulimuli ane faʻatuai o le uta na mafua mai i lenei mea na tupu!

Na maua e le matou kamupani o le "mala" ONE COMPETENCE vaʻa na fausia i le 2008 ma le malosi o le 8110TUE ma o loʻo tautua nei i le PS3 auala i le va o Asia ma Amerika i sisifo.I le taimi o le faʻalavelave, o loʻo faʻatautaia e le vaʻa le malaga 081W.

E tusa ai ma faʻamaumauga, o le numera o kamupani e ono aʻafia i luga o le ONE COMPETENCE vaʻa e aofia ai le ONE, Haberlot, OOCL, Wanhai, Yangming, Estar, HMM, Gold Star Line ma SM Line.


Taimi meli: Aukuso-19-2022